Avdelning

Sales & Business Success

Connect

Målsättningen för vår säljorganisation är att bygga den till den överlägset starkaste i vår bransch. För att lyckas med detta behöver vi vara otroligt noggranna i att rekrytera rätt människor.

De få människor som vi väljer ut kännetecknas stark framåtanda, högt engagemang och en enorm vilja att skapa fantastiska resultat. Långt ifrån alla människor passar i vår säljorganisation. Det krävs att du har ett djupt inre driv att vilja lyckas, är helt orädd och är beredd att jobba extremt hårt för att nå toppen. Vår säljorganisation präglas starkt av resultatfokus, disciplin, högt tempo och stark sammanhållning.

När vi når högt uppsatta mål älskar vi att fira och känna segern sötma. Vi pushar och stöttar varandra. Vi coachar tätt, ger tydlig feedback till varandra och har kontinuerliga utbildningar. Vi ska bli överlägsen #1 på varje marknad som vi finns på. Vi åker två gånger varje år på AllStarResa till platser som Ibiza, Barcelona, Athen, Monaco eller Milano. Vi teambuildar på intensiva Kick Offer och avslutar fredagarna med After Work tillsammans. Är Du beredd att göra det som krävs är det enormt roligt att vara en del av NetJobs försäljningsorganisation.

Signar du upp på detta? Är du beredd att göra det som krävs? Välkommen med din ansökan.

Netjobs kultur och värderingar

Grunden till NetJobs arbetsmiljö är en prestationskultur. Vi jobbar hårt för att nå våra mål och ständigt bli bättre. Vi tror på tydliga roller, krav och mål. Vi tror på att varje dag sträva efter att bli lite lite bättre. Vi älskar att fira rekord och lyfta fram topprestationer. Vi ger de bästa de största möjligheterna.Samtidigt tror vi på spontanitet, lekfullhet och vara lite crazy. Who Dares Wins. Vi tror på att våga ta plats, bjuda på sig själv och visa vem man är. Vi tror på att växla mellan superfokus och samtidigt ha riktigt roligt tillsammans. On/off. Våra värderingar är integritet, ansvar, mod, energi och målmedvetenhet. Viktiga delar som genomsyrar vilka vi är och vad vi vill.

Vilka förmåner erbjuder NetJobs?

För att kunna attrahera de bästa medarbetarna till NetJobs jobbar vi ständigt med att utveckla vårt helhetserbjudande som arbetsgivare.

 • Skapa Din egen ekonomiska framtid - bygg Din egen kundstock

  Som säljare på NetJobs skapar du din egen verklighet. Du får en stabil fast månadslön kombinerat med rörlig bonus. De nykunder som du tar in får du behålla för att bygga på din kundstock med befintliga kunder. Vi har inget lönetak utan du bestämmer själv hur hög lön du får. Sky is the limit.

 • AllStarResor - två gånger per år

  Två gånger per år har vi AllStarResor som innebär att alla grupper och individer som uppnått sina mål åker gemensamt. Exempel på resmål där vi varit är: Athen, Ibiza, Monaco, Milano.

 • Fredagslunchen, kick offer och julbord

  De säljare som presterat bäst varje vecka går gemensamt till restaurang och äter lunch tillsammans.

 • Friskvårdsbidrag

  Som tillsvidareanställd säljare får du friskvårdsbidrag för att kunna köpa gymkort eller annan träningsform.

Narvavägen 12
115 22 Stockholm Vägbeskrivning info@netjobs.com 08-67 87 420 Se sida

NetJobs Germany GmbH

Kurfürstendamm 187
10707 Berlin Vägbeskrivning info@netjobs.com +49-30-33 84 79 800 Se sida

Jobbar du redan på NetJobs Group AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@netjobs.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor