Avdelning

Sales & Business Success

Connect

Målsättningen för vår säljorganisation är att bygga den till den överlägset starkaste i vår bransch. För att lyckas med detta behöver vi vara otroligt noggranna i att rekrytera rätt människor.

De få människor som vi väljer ut kännetecknas stark framåtanda, högt engagemang och en enorm vilja att skapa fantastiska resultat. Långt ifrån alla människor passar i vår säljorganisation. Det krävs att du har ett djupt inre driv att vilja lyckas, är helt orädd och är beredd att jobba extremt hårt för att nå toppen. Vår säljorganisation präglas starkt av resultatfokus, disciplin, högt tempo och stark sammanhållning.

När vi når högt uppsatta mål älskar vi att fira och känna segern sötma. Vi pushar och stöttar varandra. Vi coachar tätt, ger tydlig feedback till varandra och har kontinuerliga utbildningar. Vi ska bli överlägsen #1 på varje marknad som vi finns på. Vi åker två gånger varje år på AllStarResa till platser som Ibiza, Barcelona, Athen, Monaco eller Milano. Vi teambuildar på intensiva Kick Offer och avslutar fredagarna med After Work tillsammans. Är Du beredd att göra det som krävs är det enormt roligt att vara en del av NetJobs försäljningsorganisation.

Signar du upp på detta? Är du beredd att göra det som krävs? Välkommen med din ansökan.

Netjobs kultur och värderingar

Vi arbetar hårt för att nå våra mål och vill ständigt bli bättre. Vi tror på tydliga roller, mål och förväntansbilder. Vi tror på att varje dag sträva efter att bli lite lite bättre. Vi älskar att fira personliga rekord och lyfta fram topprestationer. 

Vi tror på att våga ta plats, bjuda på sig själv och visa vem man är. Vi tror på att växla mellan resultatfokus och samtidigt ha riktigt roligt tillsammans. Våra värderingar är integritet, ansvar, mod, energi och målmedvetenhet

Vilka förmåner erbjuder NetJobs?

För att kunna attrahera de bästa medarbetarna till NetJobs jobbar vi ständigt med att utveckla vårt helhetserbjudande som arbetsgivare.

 • Bygg Din egen kundstock

  Som säljare på NetJobs ansvarar du för att bygga upp och utveckla din egna kundstock. Målsättningen är att du på några års sikt ska ha en stabil bas av återkommande kunder samtidigt som vi hela tiden arbetar med nykundsförsäljning.

 • Säljresor

  Exempel på resmål som vi har besökt är London, Barcelona och Milano. Vill du följa med på nästa resa?

 • Middagar, Kick-offer och AW

  Vi satsar mycket på sociala aktiviteter där vi får chansen att lära känna varandra bättre.

 • Säljutbildningar

  Som anställd på Netjobs får du kontinuerlig utbildning och coachning i B2B-försäljning.

Narvavägen 12
115 22 Stockholm Vägbeskrivning info@netjobs.com 08-67 87 420 Se sida

NetJobs Germany GmbH

Kurfürstendamm 187
10707 Berlin Vägbeskrivning info@netjobs.com +49-30-33 84 79 800 Se sida

Jobbar du redan på NetJobs Group AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@netjobs.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor